Selecteer uw taal

Wandelen op Schouwen Duiveland

Vanuit Vakantiehuis Arcadia kun je, als je het bungalowpark "Parc Villemaire' uitloopt, zo het dorpje uit, de polders rondom Zonnemaire inlopen. Prachtige weidse vergezichten, je kunt kilometers ver kijken. Als je goed ter been bent, is een Strandje van Bommenede, 3 km van Vakantiehuis Arcadia vandaanwandeling naar het strandje bij Bommenede ook een aanrader. Dat is een kleine 3 kilometer vanaf Arcadia. Je hebt daar een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. In de zomer wordt hier ook gezwommen door voornamelijk eilandbewoners.

Wandelen op Schouwen-Duiveland is verrassend leuk. Op dit Zeeuwse eiland maak je de mooiste wandelingen over het strand en door de hoge duinen. Maar wat je misschien niet weet, er zijn ook wandelroutes door een bosrijk gebied. Hier heb je grote kans om oog in oog met herten te staan. Vooral damherten laten zich hier goed zien. Ben je op zoek naar mooie wandelroutes op Schouwen-Duiveland?

Dit zijn de 5 mooiste routes!

Wandelen op Schouwen Duiveland

Bron: https://www.dreamtheworld.nl/wandelen-schouwen-duiveland-dit-zijn-de-5-mooiste-wandelroutes/


Schouwen-Duiveland - Overzicht van alle wandelroutes

Wandelroutes op Schouwen Duiveland

Bron: https://www.routeyou.com/nl-nl/location/walk/47305402/wandelen-in-schouwen-duiveland-overzicht-van-alle-wandelroutes


Pin It