Selecteer uw taal

BLOG 24-2-2021 Werken aan SEO

Via Facebook ben ik terecht gekomen bij Marketing Madheads waar ik nu een gratis cursus werken aan SEO volg (zoekmachine optimalisatie). Marketing Madheads is een platform dat handvatten geeft en tools heeft om een website hoger in Google te laten Arcadia heeft een kleurtje op de muur gekregen!scoren. Ik ben nu bezig met les 8 van de 10 lessen. De lessen zijn online en over 2 weken verdeeld. Iedere werkdag krijg ik om 9.00 uur een mail met het bericht dat de nieuwe les klaar staat in het platform. Er staan op het platform ook nog allerlei extra verdiepende filmpjes waardoor je de stof nog beter gaat begrijpen. Aangezien ik onze website zelf gebouw heb, weet ik er al een beetje vanaf en is deze cursus voor mij een stap verder met het verbeteren van de vindbaarheid van onze site www.vakantiehuisarcadia.nl Met name natuurlijk in de hoop dat de gasten ons nog beter via onze website kunnen vinden en dat we daardoor minder afhankelijk worden van met name onze om reserveringen binnen te krijgen.

Optimaliseren van de website om daardoor beter gevonden te worden.

Ik heb er erg veel plezier in en door de optimalisatie van de website hoop ik dat we nog beter gevonden gaan worden in het wereldje van vakantiehuizen verhuur. Je moet als verhuurder van 1 vakantiewoning met je website tenslotte op boxen tegen al die grote spelers in het veld die tientallen tot honderden huizen in de verhuur hebben. Zij hebben ook echt een budget om reclame te maken. Dat is voor ons niet echt interessant. In een van mijn vorige Blogs heb ik verteld hoe we nu aan de meeste gasten komen namelijk via social media. Ik hoop door onze website te optimaliseren meer gasten te krijgen via internet/onze website.

Pin It