Selecteer uw taal

BLOG 3-2-2021 Onze zoektocht naar gasten! 

Social Media; Facebook

Mijn zoektocht naar gasten die Arcadia zouden willen huren, loopt momenteel het meest via Facebook. Ik ben van veel FB groepen lid waar mensen op zoek zijn naar een leuke vakantiewoning. Er is daar veel vraag (potentiële huurders) naarFacebook icoon vakantiehuisjes en verhuurders kunnen dan daar hun vakantiewoning aanbieden. 

Overige forums

In het afgelopen, eerste verhuurjaar, hebben wij de meeste gasten ontvangen via dit sociale medium. Daarnaast staat Vakantiehuis Arcadia in Zonnemaire op Schouwen Duiveland op verschillende forums waar men doorgestuurd wordt naar onze website. Dit zijn o.a. www.hollandvakantiehuis.nl , www.vakantiehuisnu.nl   www.Huisjetehuur.nl , www.Huureenhuisje.nl , www.vakantiewoning.org  = (Bonferia), www.gobnbike.com  , www.metjehondenopvakantie.nl . Zoals je kunt zien, zijnInstagram icoon we best vindbaar. Daarnaast heb ik me aangemeld bij 2 verschillende cursussen om onze vindbaarheid te vergroten. Ik heb een cursus 'In 30 dagen een Canva kei' gevolgd en ben nu gestart met '365 dagen Instasucces'. Deze cursussen zorgen ervoor dat ik meer en betere content kan zetten op zowel mijn website, Facebook  en Instagram  Het zou geweldig zijn als jullie me daar ook ook willen volgen! 

Pin It