Selecteer uw taal

BLOG 17-2-2021 Duiken op Schouwen Duiveland in Zeeland

AangezieOnderwater, Duikers, Bubbels, Scuban Peter, mijn man een zeer ervaren duiker is en nog steeds heel graag duikt in de wateren die ons eiland omringen, kan ik vanuit zijn visie ons vakantiehuis van harte aanbevelen als uitgangspuntDuik, Duiker, Scuba, Palau, Scuba Diving voor een heerlijke duikvakantie. Peter heeft in het bijbehorende schuurtje een stang opgehangen waaraan duikpakken opgehangen kunnen worden om te drogen. Natuurlijk zijn er buitenkranen aanwezig zodat de duikspullen na een heerlijke duik, eerst gespoeld kunnen worden. Peter heeft altijd een grote kist bij zich waarin al zijn duikbenodigdheden zitten. Als hij dan thuis komt, zet hij die kist vol met water en spoelt eerst alles uit voordat de spullen te drogen hangt. De omgeving, rondom vakantiehuis Arcadia, is prachtig en vanuit het huisje kun je met de auto naar een van de vele duikstekken rijden. Op onze website staan een aantal linken naar verschillende websites waar je mooie duiklocaties kunt vinden. Zie het menukopje: Duiken in Zeeland op Schouwen Duiveland

Duikfles vullen

Vanzelfsprekend zijn er verschillende vulstations op Schouwen Duiveland waar de duikflessen gevuld kunnen worden, zowel met lucht als met nitro. Daarnaast zijn er 3 duiklocaties waar je ter plekke je fles kunt vullen. Namelijk aan de Kerkweg bij Den Osse, Frans Kok rif bij Dreischor en bij de duikstek aan de Zeelandbrug!

In de bijgevoegde link vind je de belangrijkste duikwinkels en duikscholen in Nederland per provincie, met hun eventuele vulstations of vulautomaten. Om de informatie actueel te houden worden alle vermeldingen en adresgegevens jaarlijks door de DUIKERSGIDS gecontroleerd! 

Duikwinkels in Nederland, duikscholen in Nederland, vulstations in Nederland

Meer algemene informatie over duiken rondom het eiland Schouwen Duiveland

Pin It