Beschikbaarheidskalender en reserveren

Onze beschikbaarheidskalender voor ons vakantiehuis in Zeeland voor 6 personen, is altijd up-to-date omdat het systeem zo is ingericht dat bij reserveren van een periode, de beschikbaarheidskalender voor de aangevraagde data, gesloten wordt. Er kan dus nooit dubbel geboekt worden! En reserveren is zonder risico! Als ons vakantiehuis in Zeeland, Schouwen Duiveland met broodjesservice gesloten moet worden op verzoek van de regering, heeft u 2 keuzes.

Prijzen overzicht 2021

 Per nacht* Per nacht*
Januari € 75,- Juli

€160,-

Februari € 75,- Augustus

€160,-

Maart € 80,- September

€100,-

April € 95,- Oktober

€100,-

Mei €100,- November

€ 75,-

Juni €105,- December

€ 75,-

   

Prijzen overzicht 2022

 Per nacht*

Per nacht*

Januari € 100,- Juli

€ 175,-

Februari € 100,- Augustus

€ 175,-

Maart € 100,- September

€ 110,-

April € 110,- Oktober

€ 110,-

Mei € 110,- November

€ 100,-

Juni € 110,- December

€ 100,-

* Bij het reserveren op Feestdagen en arrangementen gelden in ons vakantiehuis in Zeeland, Schouwen Duiveland met broodjesservice, andere prijzen!

Inchecken tussen 15.00 en 16.00 uur. Ander tijdstip in overleg. Uitchecken om 10.00 uur

Arcadia, Vakantiehuis in Schouwen Duiveland voor 6 personen en 1 kindje tot ongeveer 2 jaar. En op vakantie in Zeeland met hond? max. 2 honden zijn welkom.

Inclusief

Keukendoeken (per 2 nachten 1 keukendoek, 1 theedoek en 2 vaatdoekjes), energiekosten, WIFI, kinderstoel, ledikant met matras (voor kinderen tot 2 jaar), bedlinnen (1 set p.p.) en handdoeken (1 badhanddoek, 1 handdoek en 1 gastendoekje p.p)

Onze beschikbaarheidskalender is altijd up-to-date omdat het reserveringssysteem van ons vakantiehuis zo is ingericht dat zo bij reserveren, de kalender voor de aangevraagde data, gesloten wordt. Er kan dus nooit dubbel geboekt worden!

In Arcadia, ons Vakantiehuis in Schouwen Duiveland voor 6 personen, zorgen wij voor: basis kruiden (zout, peper, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder), koffie, koffiefilters en wat koffiemelk cupjes, verschillende soorten thee, keukenrol  en wc rollen, afwasmiddel  en afwastabletten voor de vaatwasser. Daarnaast staat er in de bijkeuken schoonmaakmiddel en wc-reiniger. 

Broodjesservice:

Als u in Zeeland, vakantiehuis met broodjesservice in het weekend, wilt reserveren, B&B Hofstede Villetta verzorgt van vrijdag tot en met zondag, op bestelling broodjes voor de huisjes op bungalowpark "Parc Villemaire'

Exclusief                                                    

Toeristenbelasting verplicht € 1,46 p.p./per nacht 

(voor 2022 nog niet bekend)

Eindschoonmaak verplicht € 75,-
Eventuele toeslag van €10,- per hond (max. 2)  

Borgsom verplicht € 200,- te betalen bij aankomst, contant of per Tikkie

Betaling 

Aanbetaling bij boeking 50%. Restantbedrag 5 weken voor dag van aankomst.

Verzekeringen

Wij adviseren u om zelf, bij reserveren van ons vakantiehuis in Zeeland, Schouwen Duiveland met broodjesservice,  een reisverzekering, een annuleringsverzekering en eventueel een aansprakelijkheidsverzekering particulieren af te sluiten bij uw eigen verzekeringsagent.